Uluslararası Dijital Pazarlama

Header
Anasayfa » Web Siteme Youtube Videosu Nasıl Eklerim?
Web Siteme Youtube Videosu Nasıl Eklerim?

Web Sitenize Youtube  Eklemek

Web siteler, tamamıyla size ait olan veya firmanızı yansıtan sayfalardır. Nasıl ki bir mağazanız varsa ve onun tasarımını büyük bir özenle yapmak isterseniz internet dünyasındaki web sitenizi de büyük bir titizlikle düzenlemeniz gerekmektedir. Kullandığınız renkler, kaliteli içerikler, seo uyumlu makaleler, özgün görseller, profesyonel tasarımlar ve web sitenize ekleyeceğiniz Youtube videosu sayesinde kusursuz bir web sitesine sahip olabilirsiniz. Peki web sitenize nasıl Youtube videosu ekleyebilirsiniz? Bu sorunun cevabını tüm ayrıntılarıyla makalemizde bulabilirsiniz.

Web Siteme Youtube Videosu Nasıl Eklerim? diyorsanız, aşama aşama sizlere göstereceğimiz detaylı bilgileri incelemenizi öneririz.

Web siteleri için görsel malzemeler oldukça önemlidir. Öyle ki kişiyi ya da markayı anlatan görsel ya da tanıtıcı videolar ne kadar çoksa, internet sitesinin ziyaretçileri konu hakkında daha geniş bilgiye sahip olur. Böylelikle de ilgili ziyaretçi trafiği de dolaylı olarak artar.

Eğer siz de web siteme Youtube videosu nasıl eklerim diye soruyorsanız, doğru yerdesiniz. Yanıtı aşağıda!

Şimdi web sitemize Youtube videosu nasıl ekleriz, aşama aşama bakalım.

Kontrol panelli bir web sitesine Youtube videosu eklemek istersek, öncelikle web sitesine eklemek istediğimiz videoyu Youtube üzerinden buluyoruz.

Youtube’de videoyu bulduktan sonra, “Paylaş” butonuna basıyoruz. Paylaş butonuna bastıktan sonra, web sitemize videoyu eklemek için kullanacağımız kod “Ekle” butonuna bastığımızda karşımıza çıkacak. Bu kodu kopyalıyoruz. Dilersek buradan internet sayfamıza ekleyeceğimiz videonun sayfamızda görüneceği boyutu da seçebiliyoruz.

Youtube üzerinden kopyalamış olduğumuz kodu, web sitemizin kontrol panelinden ilgili yere (kod yazılan bölüme) yapıştırıyoruz:

Web sitemizin kontrol panelinden kaydet ve yayınla tuşlarına bastığımızda, videomuz web sitemizde yayınlanmış olacaktır.

Web Siteme Youtube Videosu Nasıl Eklerim? – Seo’ya Etkisi

Youtube videolarınızı ayrıca vimeo, dailymotion, izlesene, facebook, google plus sayfalarınızda da paylaşmanızı, altlarına web sitenizin URL’sini yazmanızı ve otomatik olarak video backlink kazanmanızı tavsiye ediyoruz.

Sosyal video kanallarınızın içeriğini doldurmanız ve web siteniz ile entegre etmeniz nihayetinde, hem video aramalarında üst sıralara geleceksiniz, hemde, sitenize gelen backlinkler sayesinde organik aramalarda yükseleceksiniz. Özellikle youtube, google’ın olduğu için, etkin kullanımlar sonucunda mükemmel sonuçlar elde etmeniz mümkün olacaktır.

Mucizefikir Youtube Hesabımız için linkte tıklayıp, yaptığımız ayarlamaları görebilirsiniz.

Web Siteme Youtube Videosu Nasıl Eklerim?